Romantisk road trip på en, to, tre med leiebil

Få ting er mer frigjørende enn å sette seg bak rattet med sin kjære, klar for å oppleve nye eventyr sammen. Å feriere med leiebil gir dere frihet til å oppleve reisemålet på deres egne premisser, og gjør det enklere for dere å oppleve alle de stedene og attraksjonene som dere har sett dere ut på forhånd. Samtidig kan det gi dere opplevelser som dere ellers ville gått glipp av, det er tross alt ofte på avstikkerne at du ender opp med å finne de mest sjarmerende og uforutsette perlene.

  • Tilbring tid sammen på en ny og annerledes måte, og bli kjent med nye sider av hverandre.
  • Finn de romantiske avstikkerne og skjulte skatter. Kanskje finner dere en liten, øde strand langt vekk fra turiststrømmen, eller idyllisk skog langs en sidevei?

Plei forholdet langs veien

Du må ikke langt av gårde for å finne vakre, uforglemmelige steder som setter preg på stemningen. Finn en leiebil fra et selskap som Avis eller Leiebil guiden og reis vestover til Bergen, og spis en ekte bergensk fiskesuppe sammen med utsikt mot ærverdige Fisketorget. Etter å ha nytt utsikten fra Fløyen kan dere fortsette videre til Steinsdalsfossen, hvor dere kan gå under den buldrende fossen hånd i hånd. Hardanger-regionen har mange idylliske steder som alle fortjener hvert sitt stopp. Bo på historiske Utne Hotell, eller plei kjærligheten med utsikt mot billedskjønne Hardangerfjorden og Folgefonna i velværeavdelingen på Hotel Ullensvang.

Det flotte med bilturer er at du kan bestemme tempoet selv. Stopp der dere vil, ta en avslappende piknik langs veien, eller utforsk et sted sammen som dere aldri har hørt om før. Tyskland er fylt med veier som vil få enhver romantiker til å juble. Selv om kjente Romantische Strasse, Tysklands eldste turistveg, for mange er en klar favoritt, har landet langt mer å by på. Drikk nydelig, lokalprodusert vin langs elvene Rhinen og Mosel, og kjør mellom idylliske landsbyer og romantiske slott i en storslått grønn kulisse av vinmarker.

Gjenoppdag kjærligheten med verden for deres føtter

Verden bugner av steder som garantert vil få kjærligheten til å blomstre. Oppdag pittoreske Amalfikysten med base fra Napoli, som er hjem til nydelige landsbyer som Capri, Sorrento og Amalfi. Boltre dere i fantastisk utsikt oppe på åsen av Ravello med et glass sitronlikør i hånden, eller utforsk de mange sjarmerende landsbyene i området hånd i hånd. Har dere godt med tid, er det også mulig å kombinere ruten med Italias uendelige lange liste av reisemål og opplevelser. Og virkelig, hvem kan få seg til å takke nei til deilig italiensk iskrem?

På Australias relativt uoppdagede vestkyst venter vingårder, langstrakte hvite strender og fascinerende dyreliv både til havs og langs land. Kjør ned til Margaret River-regionen, og nyt lokalprodusert vin, ypperlige surfestrender, og et og annet svømmebasseng laget av naturen selv. Injidup Natural Spa i området er spesielt egnet et forfriskende nakenbad eller to om sjansen skulle by seg. Lengre opp langs kysten venter byen Kalbarri seg, med utallige mengder med kenguruer, storslått havutsikt fra klippene, og steinformasjonen Nature’s Window i den omkringliggende nasjonalparken. Turen fortsetter naturligvis til UNESCO-vernede Shark Bay.

En biltur her, en biltur der!

Om dere vil pleie kjærligheten er verden fylt med fantastiske steder som legger til rette for både storslagne opplevelser og romantikk. Uansett hvor ferden går hen, er det viktig å ha i mente at målet er å tilbringe kvalitetstid sammen. Hvert eneste land har noe unikt å by på, og det er virkelig kun fantasien som setter grenser! For mer informasjon om leiebiler og priser, sjekk gjerne ut Skyscanner sin side for leiebil. Mer inspirasjon til spennende veidestinasjoner finner dere her. God tur!